Szervíz és alkatrész

A szervíz új fogalma

Olyan szervízmegoldásokat kínálunk, mely nemcsak partnereink pillanatnyi igényeinek felel meg, de a gép élettartama során is versenyképes marad.

Integrált szervíz megoldásokat és a megbízható karbantartást, valamint a pótalkatrész utánpótlást egymással kombinálva is kínálunk.


Partnerkapcsolatunk az alábbi előnyöket biztosítják:

  • Kiváló minőségű eredeti, gyártói, alkatrészek (OEM) alkalmazása.
  • Teljesen felszerelt karbantartó és javító műhelyek, melyek a kiterjedt raktárkészletnek köszönhetőn alacsony határidővel dolgoznak.
  • A mobil szervíztechnikusok üzemi körülmények között is képesek a hibák elhárítására.
  • Professzionális tanácsadóink segítenek a megfelelő targonca és a hozzá tartozó optimális karbantartási- és szervíz csomag kiválasztásában.
  • A karbantartási- és szervízcsomagok széles skálája lehetővé teszi az adott targoncaflottához, az üzleti tevékenység jellemzőihez és a rendelkezésre álló forrásokhoz történő legjobb illeszthetőséget.
  • Partnereink számára nyújtott képzési rendszerünk.

A helyes válaszok csak egy karnyújtásnyira vannak

A Yale forgalmazói rendszeresen megkapják az alkatrészekre és a szervíztevékenységekre vonatkozó legfrissebb információkat, így a legkorszerűbb technológiákat és fejlesztéseket is ismerik.

Telefonos, műszaki ügyfélszolgálatunk és az intenzív, műszaki támogatásra, szervízre, képzésre és kiváló alkatrészellátásra vonatkozó elkötelezettségünk biztosítékot jelent ügyfeleink számára, hogy az értékesítés utáni szolgáltatások lehető legmagasabb színvonalában részesüljenek.

Alkatrészek

Magas követelmények, alacsony üzemi költség

  • Kínálatunkban a minőségi targonca alkatrészek és kiegészítő tartozékok teljes választéka megtalálható.
  • Központi raktárunkban egyszerre, több mint 2,4 millió alkatrész található.
  • A létesítmény stratégiai fontosságú helyen (Nijmegen, Hollandia) található, ahonnan az alkatrészek gyorsan és hatékonyan célba érnek.

Minőségi alkatrészek egy márkanév alatt
Minden a Yale által kínált alkatrész a legmagasabb minőségbiztosítási követelmények szerint készült, így élettartamuk a lehető legmagasabb.

Elkötelezett szakértelem
Yale és más gyártmányú targoncákhoz tartozó alkatrészek esetében is álunk rendelkezésre.

A siker centrumában
A rendelések feldolgozását és a készletnyilvántartást vonalkódos rendszer segíti, így a hatékonyság és az ügyfélközpontúság maximálisan érvényesül.

Kiszállítás
A gyors alkatrészrendelés, a hatékony ügyintézés és a gyors szállítás eredményeként ügyfeleink számíthatnak ránk, így targoncáik üzemképesek és jövedelmezők maradnak.


Premier alkatrészek

A Yale nem csak nagyszerű targoncákat ad el...
hanem minőségi alkatrészeket és kiegészítők teljes választéka megtalálható.

Új munkafényszóróra van szükség? Cserélni kell az emelőláncot? Elhasználódott a kezelőülés?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Még több alkatrész és megoldás
Kövesse kínálatunkat. Amennyiben egyedi igénye van, vagy tanácsot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást igényeire.