Cégünkről

A Horoszcoop Anyagmozgatás Kft.-ről

Társaságunk 20 éves, az anyagmozgatás területén szerzett tapasztalattal rendelkezik. Jól összeszokott és vevő centrikus csapatunkkal megbirkózunk valamennyi a piacon hozzáférhető márka szervizelésével. Tesszük ezt olyan világhírű vállalat márkakerekedéseként, mint pl. a Yale, mely amerikai piacvezető szerepéből adódóan is magas színvonalú termékeivel és szolgáltatási csomagjaival, valamennyi igényre megfelelő megoldást kínál.

Kínálati listánkban a magas műszaki színvonalú anyagmozgató berendezések ugyanúgy megtalálhatóak, mint a magas hozzáadott értéket képviselő szerviz- és karbantartási szolgáltatás csomagjaink. Állvány- és polcrendszereink kiegészítik a teljeskörű logisztikai ajánlatunkat.

Tegyen egy próbát! Egy lelkes csapat várja, hogy a segítségére lehessen!

Ide kattintva megtekintheti a Yale Europe Materials Handling bemutatkozó videóit


A Yale-ről

A Yale az USA székhelyű, és ott piacvezető szerepet betöltő NACCO Materials Handling Group tagja. A Yale több, mint 90 éves múlttal rendelkezik a targoncagyártás területén, ezzel egyike a legrégebben targoncát és emelőkocsit gyártó vállalatoknak a világon.

A Yale páratlan tapasztalattal rendelkezik az elektromos, dízel, gázüzemű ellensúlyos targoncák területén. Nevéhez fűződik az első elektromos hajtású targonca bevezetése Európában 1919-ben.

Jelenleg ez a prémium márka egyike Európában a leggyorsabban fejlődő targoncás vállalkozásoknak. A Yale Europe Materials Handling a hagyományos ellensúlyos és a raktári gépek tekintetében is teljes választékkal rendelkezik, a targoncák teherbírása 1000kg és 16000 kg között lehet. A Yale Europe Materials Handling nyugat-európai gyáraiból kikerülő berendezéseknek a használatával ügyfeleink páratlan termelékenységű és az élettartamra vetített legalacsonyabb költségű megoldás mellett döntöttek.


www.yale.com

Mindent a megfelelő helyre

Több mint 90 éves targonca tervezési és gyártási tapasztalattal, és az évenkénti több, mint 40 millió $ értékű fejlesztési összeggel, a Yale minden egyes targoncáján láthatóvá válik a fejlesztésre vonatkozó elkötelezettségünk, a korszerű megjelenés, az alapos tesztelés és a korszerű alkatrészek valamint gyártástechnológia alkalmazása.

A nagy termelékenységű, robbanómotoros ellensúlyos Veracitor® VX sorozatú és a váltóáramú (AC) hajtással rendelkező targoncáktól kezdve a legújabb VT és VF sorozatú elektromos homlokvillás gépekig, a Yale teljeskörű, az egész világra kiterjedő választékkal rendelkezik, így gépeivel korszerű és összetett anyagmozgatási feladatok válnak megvalósíthatóvá.


Globális lefedettség, lokális képviselet

Vállalatunk olyan európai illetve globális szerződés konstrukciókat alakított ki, mely lehetővé teszi a Yale és a multinacionális vállalatok közötti együttműködést. Ezen kívül a NACCO Materials Handling vállalatcsoport részeként, a Yale ügyfelei előnyt kovácsolhatnak a vállalatcsoport folyamatos befektetéseiből és új technológiákra és anyagmozgatási feladatokhoz tartozó termékekre vonatkozó fejlesztéseiből.

A Yale központi irodái Londonban, Frankfurtban, Párizsban és Milánóban találhatók, így ügyfeleink a közelség előnyeit is élvezhetik.

www.yale.com