HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Köszöntő

2011. 06. 01.
2011. június 1-től 2016. március 31-ig a Yale® targoncák magyarországi hivatalos forgalmazója a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft.


Tisztelt Partnerünk!

Nagy örömünkre szolgál bejelentenünk Önnek, hogy 2011. június 1-től cégünk, a HOROSZCOOP Anyagmozgatás Kft. látja el Magyarországon a Yale Europe Materials Handling Ltd., azaz a Yale® targoncák hivatalos képviseletét.

Tevékenységünk magába foglalja az új targonca és raktári állványrendszer értékesítését, bérbeadást, a hozzájuk kapcsolódó szervizszolgáltatásokat, tartozékok, kiegészítő berendezések, alkatrészek forgalmazását, használt targoncák adás-vételét, közreműködést különféle finanszírozási és pályázati konstrukciókban, akár saját gépparkjának bérleti konstrukcióban történő kiszervezésére. 

Yale® targoncakínálatunk lefedi az anyagmozgatás széles spektrumát, legyen szó a kézi eszközöktől a raktártechnikai gépeken és különféle üzemű ellensúlyos homlokvillás targoncákon át a speciális logisztikai igényeket kiszolgáló komissiózó és felrakó gépekig bezárólag.

A Yale® targoncák népes családja 1.0 tonnától 16.0 tonnáig kínál a technológia és az ergonómia terén is korszerű megoldásokat az anyagmozgatásban.
Felkészült csapatunk készséggel áll rendelkezésükre a targonca beszerzésében, üzemeltetésében, és a kiegészítő szolgáltatások kiválasztásában.

KERESSEN MINKET! MEGLÁTJA MEGÉRI!
  www.yale-targonca.hu 
        

                                                                                                                 Üdvözlettel:
                                                                                            HOROSZCOOP Anyagmozgatás Kft.